Grijs is wijs

Investeren in een seniorenkamer is inspelen op twee cruciale trends: de toenemende vergrijzing van de bevolking en de stijgende vastgoedprijzen.

Bij een investering zoals dit is de opbrengst hoog en het risico laag: alle kamers zijn immers verhuurd aan de uitbater, er is dus absoluut geen risico op leegstand. Daarbij ligt de opbrengst hoger dan die op een spaarboekje of van een dure gezinswoning.

Met Les Azalées zetten wij in op een zeer hoge architecturale en bouwtechnische kwaliteit en op een dienst- en zorgverlening van het hoogste niveau. Maar voor u is het eerst en vooral een totaal zorgeloze investering: alle onderhouds- en beheerskosten zijn immers ten laste van de uitbater.

Meer info

Les Azalées combineert alle diensten van een volwaardig rust- en verzorgingstehuis met een moderne architectuur en een hoogwaardige afwerking.

Actieve en minder actieve bewoners kunnen rekenen op alle diensten om hun oude dag aangenaam te maken: een eigen dokter, verpleging, pedicure, een kapsalon, een ontspanningsruimte, een restaurant,...

U wordt dus niet alleen eigenaar van een seniorenkamer, maar meteen ook mede-eigenaar van deze diensten. Bovendien bent u zeker van een vast huurcontract en dus ook van gegarandeerde en geïndexeerde huurinkomsten.

Meer info

Investeren in rusthuizen zit al enkele jaren in de lift. En die groei is nog lang niet voorbij: jaarlijks is er behoefte aan 10.000 extra bedden. Want de vraag is en blijft groter dan het aanbod.

Bent u op zoek naar een zekere én veilige belegging ? Met een rendement dat jaarlijks geïndexeerd wordt? Zonder onverwachte kosten en lasten? Dan is Les Azalées dé investering voor u!

Met deze belegging hebt u enerzijds de zekerheid van zorgeloze kosten vrije lange termijn cashflow (zoals bij obligaties) en anderzijds de vele financiële en fiscale voordelen van een vastgoedinvestering.

 • Zorgeloos investeren in erkende zorgkamers
 • Hoogkwalitatief project in de zorgsector
 • Gunstig btw-tarief van 12%
 • 100% verhuurd > Geen risico op leegstand
 • Geïndexeerde huurinkomsten > inflatiebestendig
 • Meerwaarden op grond en gebouw
 • Geïndexeerde huurinkomsten > inflatiebestendig
 • Alle kosten m.b.t. onderhoud of beheer van het gebouw zijn ten laste van de exploitant
 • Geen instapkosten
 • Hypothecaire leningen > fiscale optimalisatie
 • Gunstige leningen > hefboomeffect op rendement

Meer info

Locatie

Bij elke investering in vastgoed is de locatie van cruciaal belang. De locatie van uw vastgoed bepaalt immers in grote mate het meerwaarde potentieel. Voor ‘Les Azalées’ koos Skyline Europe een topligging in de felbegeerde gemeente Evere.

Evere heeft haar reputatie en bekendheid opgebouwd dankzij haar aangename en groene leefomgeving, de kwaliteit van haar veiligheidsdiensten en infrastructuur, haar gemakkelijke toegankelijkheid en de nabijheid van de luchthaven. Instellingen zoals de NAVO, de Europese Commissie en heel wat internationale bedrijven kozen heel bewust om zich in Evere te vestigen.

Meer info

Achter elke droom gaat een investering schuil.

U investeert voor uw dromen. Dat hebben wij bij Skyline Europe goed begrepen. Al 40 jaar lang schenken slimme investeerders ons hun vertrouwen, en genereert ons kwalitatief investeringsvastgoed op toplocaties het rendement om dromen waar te maken. Een opbrengst die écht waardevol is.

Meer info

Wil u nog meer weten over zorgvastgoed zonder zorgen, contacteer ons op onderstaande gegevens.

Skyline Europe
Vorstlaan 292, 1160 Oudergem
T. +32 2 679 00 00
F. +32 2 679 00 01